MUSIK   FRIVILLIG   BILLET   PAKKEREJSE   INFO   PARTNERE

 

INFO

Der er en lang række aktiviteter, turneringer og events på årets Wonderfestiwall.

Ved alvorlige eller livstruende tilfælde ring 112.
Ved småskader besøg vores samaritter eller kontakt 1813.

Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen på egen hånd og betragtes herefter som voksen. Er du under 15 år, er du velkommen i følgeskab med en voksen (over 25 år), som har en gyldig billet.
Pensionist- og børnebilletter (10-14 år) købes i indgangen og koster 475,- inkl. gebyr for partout og 275,- inkl. gebyr for endagsbilletter.
Børn under 10 år er gratis.
Husk at medbringe gyldigt billede-ID for både børn og voksne, da dette bliver tjekket i indgangen.

Partout:
24-timers salg: 595,- inkl. gebyr
1. dec. 2017 – 31.dec. 2017: 675,- inkl. gebyr
1. jan. 2018 – 30.juni 2018: 775,- inkl. gebyr
1. juli 2018 – 18. aug. 2018: 825,- inkl. gebyr
Dørsalg: 875,- inkl. gebyr
Barn/pensionist (kun dørsalg): 475,- inkl. gebyr
Flexibel endagsbillet: 
1. dec. 2017 – 30. juni 2018: 375,- inkl. gebyr
1. juli 2018 – 18. aug. 2018: 425,- inkl. gebyr
Dørsalg: 450,- inkl. gebyr
Barn/pensionist (kun dørsalg): 275,- inkl. gebyr
Pakkerejsebillet KBH-Bornholm t/r:
1. dec. 2017 – 12. aug.: 945,- inkl. gebyr
Køb din pakkerejse fra København via dette link

Praktisk info om billetter: 
Partout:

  • Husk billed-ID
  • Campingpladsen åbner torsdag den 16.08.18 kl 12.00.
  • Drikkevarer må ikke medbringes

Endagsbilletter:

  • Husk billed-ID
  • Drikkevarer må ikke medbringes
  • Gældende til kl 03.00 den efterfølgende dag
  • Adgang fra kl 08.00

Køb din partout- og/eller endagsbillet på Ticketmaster via dette link

Badebus til Allinge: Du kan komme i bad under festivalen.
Fredag og lørdag kører der busser kl. 10.00 og kl. 11.00 fra festivalpladsen til den nærmeste idrætshal i Allinge.
Busserne kører retur kl. 11.00 og 12.00.
Du kan købe din bus- og badebillet i indgangen. Billetten koster 50,-
Natbus: Både torsdag, fredag og lørdag kører der en natbusser ud på hele øen. Busserne kører fra festivalindgangen på følgende tidspunkter:
Torsdag kl. 01.00. Fredag og lørdag kl. 03.00.
Prisen er 50 kr.
Lokale BAT-busser: Tjek køreplaner på: www.bat.dk eller kig forbi infovognen.

Som campist på Wonderfestiwall er du en del af festen hele døgnet, samtidig med at det giver dig den mulighed at trække dig tilbage i roligere omgivelser og lade op til mere Wonder-sjov.
Wonders campingplads er et sted der om dagen byder på aktiviteter, grin, spil, musik og masser af plads til det alle er kommet for – nemlig at hygge!
Så book din campingplads her til dig og dine venner i god tid for at sikre dig at få det maksimale ud af din Wonderfestiwall.
Det er nødvendigt med én reservation per telt.
Book din teltplads her
Det er kun tilladt at opstille telte og overnatte i de optegnende områder. Friarealerne mellem de enkelte områder skal sikre at du har plads til at færdes og at hjælp kan komme frem i tilfælde af ulykker. Der må ikke fastgøres noget til hegnet, ligesom brug af åben ild, fyrværkeri, gasblus mm. i campingområdet ikke er tilladt. Der er vagt og opsyn i campingområdet under hele festivallen.
Campingpladsen lukker søndag kl 10.00. Husk dit telt, skrald og habengut. Det er stykke naturområde, som vi holder meget af.

Wonderfestiwall 2018 løber af stablen i august fra d. 16. til d. 19. Pladsen åbner kl. 12.00 torsdag. Sidste kunstner lukker årets festival lørdag nat kl. 03.00.

Du må gerne medbringe plomberede (alkoholfrie) drikkevarer i begrænsede mængder. Drikkevarer indeholdende alkohol må ikke medbringes. Dette gælder både for festival- og campingpladsen, da campingpladsen er en integreret del af musikområdet. Til gengæld vil vores barpriser være ekstremt lave.
Drikkevarer med alkohol vil blive konfiskeret ved indgangen.
I henhold til den danske lovgivning bliver der ikke udskænket alkohol til personer under 18 år. Personer under 18 år vil blive udstyret med specielfarvet armbånd, så vores bartendere let kan genkende disse personer.

Du må gerne fotografere med “fastbilledkameraer” og mobiltelefoner. Tilladelse til optagelse af lyd/levende billeder under koncerten gives ikke til publikum.

Wonderfestiwall er 100 % drevet af frivillige sjæle. Ønsker du at være frivillig og hjælpe til på dette års festival kan du få flere informationer og tilmelde dig som frivillig.

Er du løbet tør for penge? Det vil være muligt at hæve penge på festivalen, hvis du har VISA/Dankort eller MASTERCARD. Vi modtager ikke VISA-Electron.
Der vil være dankortautomater i stort set alle barer samt i informationskontoret og ved indgangen. Vi har desværre ikke Mobilepay pga. den dårlige internetforbindelse på Hammeren. Derudover findes hæveautomater i Allinge centrum.

Er du som gæst til Wonderfestiwall i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med ind til Wonderfestiwall. Du henvender dig i indgangsvognen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldigt billedlegitimation. Din ledsager vil nu få et endagsarmbånd til den gældende dag, som i frit kan komme op og få ombyttet den kommende dag til et nyt.
Det skal dog nævnes, at pladsen ikke er fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere.

Indleveret hittegods vil ligge i informationskontoret og vil blive afleveret til Bornholms Politi første hverdag efter festivalen.

Lige indenfor indgangen til festivalpladsen, vil vores Informationskontor ligge. Har du spørgsmål, lyst til en snak eller andre ting du vil fortælle os, kan du altid finde os her.

Der vil være et madområde, som er trukket lidt tilbage fra musikpladsen, her kan I sidde og nyde jeres mad med udsigt over den smukke bornholmske natur.
Der vil være et udvalg af forskellige retter bl.a. burger, pizza, toast, m.m.

Wonder Wear er Wonderfestiwalls egen tøjkollektion, designet eksklusivt til festivalen. Vores Wonder Wear-bod sælger festivalmerchandise såsom t-shirts, sweatshirts, caps m.m. Bandmerchandise sælges i en særlig bod på pladsen, hvor du kan købe en t-shirt med dit yndlingsband – men kun den dag de spiller – og ofte kun i forbindelse med koncerten.

Bagagebokse til opbevaring af personlige egendomme samt strøm til mobilopladning forefindes på både camping- og festivalplads. Prisen er 20,-

Morgenmad kan købes på campingpladsen fredag og lørdag kl. 08.00-11.00.

Book din teltplads her
Køb din Wondercabin via dette link
Køb opslåede telt for 2 personer her

Pakkerejsen indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme helskindet til og fra festivalen.
Køb din pakkerejse fra København via dette link
• Transport fra Københavns Hovedbanegård (Bornholmerbussen) til Ystad færgeterminal
• Færgetransport fra Ystad til Rønne med Rederiet Færgen
• Lokalbus BAT fra Rønne Havn til festivalpladsen
• 3-dages partoutbillet
• … Og hele vejen retur igen når festivalen er overstået

Pakkerejsen indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme helskindet til og fra festivalen.
• Færgetransport fra Ystad til Rønne med Rederiet Færgen
• Lokalbus BAT fra Rønne Havn til festivalpladsen
• 3-dages partoutbillet
• … Og hele vejen retur igen når festivalen er overstået.

Festivalen ligger i et skovområde med små veje, som skal kunne benyttes af beboerne og andre gæster, samt redningskøretøjer, hvis der skulle opstå en nødsituation. Det vil derfor være forbudt at parkere i vejsiden udenfor afmærkningerne.
Vi henviser til parkeringspladserne i fåreløkken på vej til Hammershus. Det er ikke tilladt at campere, opsætte telte eller lignende på parkeringspladsen.
Du må selvfølgelig gerne have din bil stående på parkeringspladsen, men husk at musikken og festen nydes bedst på festivalpladsen.

Politiet vil være til stede under festivalen. Derudover vil der være et autoriseret vagtselskab på pladsen. Wonderfestiwalls eget serviceteam vil desuden være til din assistance under hele festivalen, og de vil altid være behjælpelige, hvis du har brug for en hånd.

Når du får dit armbånd ved indgangen, får du samtidig et program med informationer om alt, hvad der foregår på festivalen.

Der vil være samaritter tilstede under festivalen. De vil være uddannet til at rede liv og fikse vabler, hvis dette skulle være nødvendigt. Du kan finde samaritterne ved festivalens indgang og tage en snak med dem, hvis du har lyst.

Wonderfestiwall ligger i en skov, hvorfor alt åben ild er forbudt. Da vi ønsker at passe godt på vores unikke festivalplads, beder vi alle om at rydde op omkring deres lejerplads og smide deres affald i containerne på pladsen.

Spilleplanen vil blive offentliggjort i starten af august.

Din morfars gamle hjørnesofa, dit køleskab eller andre dagligstuemøbler er ikke velkommen på Wonderfestiwall. Du må gerne medbringe havestole, klapstole m.m. Alle telte og havemøbler der ikke er afhentet inden søndag klokken 12.00 efter Wonderfestiwall vil blive smidt ud. Vi opfordrer alle til at tage alle deres ting med hjem – skoven er ikke en losseplads.

Skal du rejse til Bornholm i forbindelse med festivalen, henviser vi til vores pakkerejser, som garanterer dig den absolut billigste pris for din transport.
Fra hele Bornholm kan du tage en BAT-bus til festivalen: www.bat.dk

Du kan købe ørepropper hos boden Din Mobile Hørelse. Ørepropper anbefales til alle der opholder sig i længere tid i stærkt støjende miljøer.

Der vil I området hvor wonderfestiwall ligger, være dårlig mobilforbindelse. Vi kan derfor med glæde fortælle at vi 2018 har mulighed for tilbyde vores gæster lynhurtigt wifi leveret i samarbejde med Bornfiber

WonderWord er Wonderfestiwalls helt egen avis, som udkommer fredag og lørdag. Avisen bliver delt ud, når den kommer frisk fra trykken eller kan findes i barer og boder.

Wonderfestiwall 2018 åbner officielt torsdag d. 16. august kl. 12.00.
Festivalpladsens åbningstider:
Torsdag: 15.45-03.00
Fredag: 10.00-03.00
Lørdag: 10.00-03.00
Campingpladsen lukker søndag kl. 10.00.