INFO

Ved alvorlige eller livstruende tilfælde ring 112.
Ved småskader besøg vores samaritter eller kontakt 1813.

Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen på egen hånd og betragtes herefter som voksen. Er du under 15 år, er du velkommen i følgeskab med en voksen (over 25 år), som har en gyldig billet.
Pensionist- og børnebilletter (10-14 år) købes i indgangen og koster 475,- inkl. gebyr for partout og 275,- inkl. gebyr for endagsbilletter.
Børn under 10 år er gratis.
Husk at medbringe gyldigt billede-ID for både børn og voksne, da dette bliver tjekket i indgangen.

Køb din partout- og/eller endagsbillet på Ticketmaster via dette link

BADE- OG SHUTTLEBUS TIL ALLINGE:
Fredag og lørdag kører der busser kl. 10.00 (kører retur kl. 11.00) og kl. 11.00 (kører retur kl. 12.00) fra busvendepladsen ved hammershus til Nordlandshallen i Allinge. I Nordlandshallen er det muligt at komme i bad. Du kan også benytte busserne, hvis du blot ønsker at komme til Allinge.
NB! Billetter købes i indgangen. Pris 50,-

NATBUS:

Både torsdag, fredag og lørdag kører der en natbusser ud på hele øen. Busserne kører fra busvendepladsen ved Hammershus på følgende tidspunkter:
Torsdag kl. 01.00
Fredag og lørdag kl. 03.00.
NB! Billetter købes i busserne
Pris er 50 kr.
Lokale BAT-busser: Tjek køreplaner på: www.bat.dk eller kig forbi infovognen.

BOOK CAMPINGPLADS – sælges fra start 2019
BOOK WONDER CABIN – sælges fra start 2019
BOOK OPSLÅET TELT – sælges fra start 2019

Som campist på Wonderfestiwall er du en del af festen hele døgnet, samtidig med at det giver dig den mulighed at trække dig tilbage i roligere omgivelser og lade op til mere Wonder-sjov.
Wonders campingplads er et sted der om dagen byder på aktiviteter, grin, spil, musik og masser af plads til det alle er kommet for – nemlig at hygge!
Så book din campingplads her til dig og dine venner i god tid for at sikre dig at få det maksimale ud af din Wonderfestiwall.
Det er nødvendigt med én reservation per telt.

Det er kun tilladt at opstille telte og overnatte i de optegnende områder. Friarealerne mellem de enkelte områder skal sikre at du har plads til at færdes og at hjælp kan komme frem i tilfælde af ulykker. Der må ikke fastgøres noget til hegnet, ligesom brug af åben ild, fyrværkeri, gasblus mm. i campingområdet ikke er tilladt. Der er vagt og opsyn i campingområdet under hele festivallen.

Campingpladsen lukker søndag kl 10.00. Husk dit telt, skrald og habengut. Det er stykke naturområde, som vi holder meget af.

TELTE OG MØBLER
Din morfars gamle hjørnesofa, dit køleskab eller andre dagligstuemøbler er ikke velkommen på Wonderfestiwall. Du må gerne medbringe havestole, klapstole m.m. Alle telte og havemøbler der ikke er afhentet inden søndag klokken 12.00 efter Wonderfestiwall vil blive smidt ud. Vi opfordrer alle til at tage alle deres ting med hjem – skoven er ikke en losseplads.

Wonderfestiwall 2019 løber af stablen fra torsdag d. 15. til søndag d. 18. august.

Festivalen åbner officielt torsdag d. 15. august kl. 12.00.

Festivalpladsens åbningstider:
Torsdag: 15.45-03.00
Fredag: 10.00-03.00
Lørdag: 10.00-03.00
Campingpladsen lukker søndag d. 18. august kl. 10.00.

Du må gerne fotografere med “fastbilledkameraer” og mobiltelefoner. Tilladelse til optagelse af lyd/levende billeder under koncerten gives ikke til publikum.

Er du som gæst til Wonderfestiwall i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med ind til Wonderfestiwall. Du henvender dig i indgangsvognen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldigt billedlegitimation. Din ledsager vil nu få et endagsarmbånd til den gældende dag, som i frit kan komme op og få ombyttet den kommende dag til et nyt.
Det skal dog nævnes, at pladsen ikke er fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere.

Er du løbet tør for penge? Det vil være muligt at hæve penge på festivalen, hvis du har VISA/Dankort eller MASTERCARD. Vi modtager ikke VISA-Electron.
Der vil være dankortautomater i stort set alle barer samt i informationskontoret og ved indgangen til Musikpladsen. Vi modtager desværre ikke MobilePay. Derudover findes hæveautomater i Allinge centrum.

Indleveret hittegods vil ligge i informationskontoret og vil blive afleveret til Bornholms Politi første hverdag efter festivalen.

Lige indenfor indgangen til musikpladsen, ligger vores Informationskontor. Har du spørgsmål, lyst til en snak eller andre ting du vil fortælle os, kan du altid finde os her. Her vil det også være muligt at købe ørepropper, hæve penge og få en køreplan for øens busser.

Hittegods indleveres ligeledes til Infomationskontoret.

MAD
I Wonderfestiwalls madområde vil det være muligt at få et velfortjent hvil og et godt måltid.
Der vil være et udvalg af forskellige retter bl.a. indisk, burger, pizza, toast, og vores dejlige restaurant La Mâd som tilbyder en dejlig tre-retters menu m.m.

Morgenmad kan købes på campingpladsen fredag og lørdag kl. 08.00-11.00.

DRIKKEVARER
Du må gerne medbringe plomberede (alkoholfrie) drikkevarer i begrænsede mængder. Drikkevarer indeholdende alkohol må ikke medbringes. Dette gælder både for festival- og campingpladsen, da campingpladsen er en integreret del af musikområdet. Til gengæld vil vores barpriser være ekstremt lave.
Drikkevarer med alkohol vil blive konfiskeret ved indgangen.
I henhold til den danske lovgivning bliver der ikke udskænket alkohol til personer under 18 år. Personer under 18 år vil blive udstyret med specielfarvet armbånd, så vores bartendere let kan genkende disse personer.

Wonder Wear er Wonderfestiwalls egen tøjkollektion, designet eksklusivt til festivalen. Vores Wonder Wear-bod sælger festivalmerchandise såsom t-shirts, sweatshirts, caps m.m. Bandmerchandise sælges i en særlig bod på pladsen, hvor du kan købe en t-shirt med dit yndlingsband – men kun den dag de spiller – og ofte kun i forbindelse med koncerten.

Gratis parkering

Vores gratis parkeringsplads findes ved Sænevej på vej ned til Hammerhavnen. Det er ikke tilladt at holde fest, campere, opsætning af telte eller lignende på parkeringspladsen.  

Husk at musikken og festen nydes bedst på festivalpladsen, dog er det muligt at opholde sig på parkeringsområdet indtil kl. 19.00 hver dag. Dette sker i håbet om, at alle vil rydde op i fællesskab og respektere at parkeringspladsen ikke er et festområde, da vi fortsat ønsker at kunne afholde Wonderfestiwall i det fredede og naturskønne område på Nordbornholm, samt at vores festivalgæster kan have deres personbiler i fred og ro.

Festivalen ligger i et skovområde med små veje, som skal kunne benyttes af beboerne og andre gæster, samt redningskøretøjer, hvis der skulle opstå en nødsituation. Det vil derfor være forbudt at parkere i vejsiden udenfor afmærkningerne.

Parkzone.dk parkering

Ved Hammershus Slotsruin P1 vil der være mulighed for at købe parkering online til nedsat Wonderpris via parkzones hjemmeside. Billetterne kan købes online på forhånd via nedenstående link. Der er 100 ledige pladser per dag og billetten koster 90 kr og gælder én dag.

Det er ikke tilladt at opholde sig på parkeringen. Rygning er heller ikke tilladt. 

https://bestil.parkzone.dk/bestil-parkering#?department=1314

Politiet vil være til stede under festivalen. Wonderfestiwalls eget serviceteam; Wonder Watch vil desuden være til din assistance under hele festivalen, og de vil altid være behjælpelige, hvis du har brug for en hånd.

Grundet udvidet afbrændningsforbud og høj brandfare på Bornholm, vil det kun blive tilladt at ryge på festivalens dedikerede rygeområder. Alle andre steder vil det ikke være tilladt. Vi gør også opmærksom på, at det ej heller er tilladt at ryge udenfor for festivalens område jf. det udvidede afbrændningsforbud.

Der vil være samaritter tilstede under festivalen. De vil være uddannet til at rede liv og fikse vabler, hvis dette skulle være nødvendigt. Du kan finde samaritterne ved festivalens indgang og tage en snak med dem, hvis du har lyst.

Wonderfestiwall ligger i en skov, hvorfor al åben ild er forbudt. Da vi ønsker at passe godt på vores unikke festivalplads, beder vi alle om at rydde op omkring lejrpladser og smide affald i containerne på pladsen.

Teltplads – sælges fra start 2019
Wondercabin – sælges fra start 2019
Opslåede telt for 2 personer – sælges fra start 2019

Din morfars gamle hjørnesofa, dit køleskab eller andre dagligstuemøbler er ikke velkommen på Wonderfestiwall. Du må gerne medbringe havestole, klapstole m.m. Alle telte og havemøbler der ikke er afhentet inden søndag klokken 12.00 efter Wonderfestiwall vil blive smidt ud. Vi opfordrer alle til at tage alle deres ting med hjem – skoven er ikke en losseplads.

Skal du rejse til Bornholm i forbindelse med festivalen, henviser vi til vores pakkerejser, som garanterer dig den absolut billigste pris for din transport.

For bustransport på øen, se punktet BUS her på siden.

GUIDET TUR:
Om du er den kulturelle type, typen der har brug for at lufte tømmermændene, typen der skal have alt ud af en festival, eller typen der bliver lokket når de hører at der bliver serveret en lille Bornholmsk Sevablødda. Lige meget hvad er alle typer velkomne! Så hvis du vil vide mere omring Bornholm, naturen og området på og omkring festivalpladsen, så mød op fredag og lørdag! Tidspunk følger.

– Fredag kl. 16.30 og lørdag kl. 13.00

DILDORACE:
Ingen Wonder uden dildorace. Vi har alle former og farver så kom forbi og sats på en ”Hest” og vind nogle super fede præmier fra Lust.

– Tidsrum: Fredag klokken 12:00 og klokken 15:00. Lørdag 12:00 og 15:00

AKTIVITETER VED OPALSØEN:
I år kan du udfordre dig selv ved at klatre op af de Bornholmske klipper, eller rappelle ned af dem!

– Dette finder sted fredag kl. 11-15.
Når du det ikke den dag, så bare rolig! Du kan stadig klatre lørdag kl. 11-15 og prøve at sejle i kajak i stedet for at rapelle.

– Dette kan du gøre for kun 40 kr via mobilepay eller kontant.
Dette kan du gøre, men nu skal du høre, promillen SKAL være på zero også garanterer vi, at du føler dig som en hero.

ZUMODRAGTER:
Som så mange gange før, har vi de sjove zumodragter igen i år. Så hvis du har en masse energi du ikke kan komme af med eller en diskussion om hvem af jer der skal give den næste omgang, så få det afgjort her.

– Til klokken 20

BEERPONG:
Når i nu har afgjort hvem der skulle give den næste omgang over en zumobryde kamp, så fortsæt den gode stil og spil videre over den evige klassiske beerpong konkurrence!

AKTIVTIETSPAVILLON:
Det nye mødested i år, kan nemt blive i aktivitetspavillonen, hvor du kan søge ly, udfordre gamle som nye venner. Her finder du diverse brætspil, så ingen grund til at ventetiden på din yndlingsmusik behøver at være kedelig!

– Du finder denne åbent fra 10.00-20.00

FODBOLDBANE:
Behøves der at siges mere? Kammeraterne under armen og kom ned til banen!

PETANQUE:
Ik’ rigtig et fodbold menneske, men mere til den franske stil, så kig forbi petanque banen og se hvor præcis du kan være med kuglerne.

Føler du stadig at alt dette ikke er mættende nok, så bare rolig! Der er flere overraskelser i ærmet.

WONDERWALL:
Sæt dit mærke på årets Wonderfestiwall, hold udkig efter Wonderwallen. Der kan du i år skrive en lille hilsen, dit navn eller dine vise ord på.

Wonderfestiwall 2018 løber af stablen fra d. 16. til d. 19. august.
Pladsen åbner kl. 12.00 torsdag. Sidste kunstner lukker årets festival lørdag nat kl. 03.00.
Campingpladsen lukker søndag kl. 10.00.

Du må gerne medbringe plomberede (alkoholfrie) drikkevarer i begrænsede mængder. Drikkevarer indeholdende alkohol må ikke medbringes. Dette gælder både for festival- og campingpladsen, da campingpladsen er en integreret del af musikområdet. Til gengæld vil vores barpriser være ekstremt lave.
Drikkevarer med alkohol vil blive konfiskeret ved indgangen.
I henhold til den danske lovgivning bliver der ikke udskænket alkohol til personer under 18 år. Personer under 18 år vil blive udstyret med specielfarvet armbånd, så vores bartendere let kan genkende disse personer.

Sammen er BornFiber og Bornholms Energi & Forsyning gået sammen om et skøn loungeområde, hvor vores gæster kan oplade deres mobiltelefoner gratis og sørge for at de holder sig beskæftigede med spillemaskiner, bordbold m.m.

Bagagebokse til opbevaring af personlige egendomme samt strøm til forfindes på musikplads. Prisen er 20,-

Morgenmad kan købes på campingpladsen fredag og lørdag kl. 08.00-11.00.

Pakkerejsen indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme helskindet til og fra festivalen.
Køb din pakkerejse fra København via dette link
• Transport fra Københavns Hovedbanegård (Bornholmerbussen) til Ystad færgeterminal
• Færgetransport fra Ystad til Rønne med Rederiet Færgen
• Lokalbus BAT fra Rønne Havn til festivalpladsen
• 3-dages partoutbillet
• … Og hele vejen retur igen når festivalen er overstået

Pakkerejsen indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme helskindet til og fra festivalen.
• Færgetransport fra Ystad til Rønne med Rederiet Færgen
• Lokalbus BAT fra Rønne Havn til festivalpladsen
• 3-dages partoutbillet
• … Og hele vejen retur igen når festivalen er overstået.

Spilleplanen kan ses her på siden og i vores app.

Der vil I området hvor wonderfestiwall ligger, være dårlig mobilforbindelse. Vi kan derfor med glæde fortælle, at vi 2019 har mulighed for tilbyde vores gæster lynhurtigt WiFi leveret i samarbejde med Bornfiber.

WonderWord er Wonderfestiwalls helt egen avis, som udkommer fredag og lørdag. Avisen bliver delt ud, når den kommer frisk fra trykken eller kan findes i barer og boder.

Load More