Aktiviteter

Få et break fra musikken og deltag i en af de mange aktiviteter der foregår på Wonderfestiwall! Om du er til de mere fysisk aktive, kreative, hygge typen, eller til Bornholms historie, så har vi noget til enhver smag.

Du vil både kunne prøve de traditionsfyldte aktiviteter samt forvente overraskelser hen af vejen. Men hvad du kan være helt sikker på er at du kan opleve disse: 

Øl smagning

Tidspunkt og dag: TBA

Placering: La Mâd teltet

Kom at smag forskellige øl fra Danske microbryggerier! Der er snak om øl der brygges i små batch, sælges ofte lokalt og er brygget med en masse Tjærlighed.

Du vil finde øl ikke kun brygget fra Bornholm, men fra hele Danmark. Så kom og blive inspireret, smag en masse god øl og få en god start på Wonder.

Silent Disco

Tidspunkt og dag: TBA

Tidspunkt vil blive annonceret snarest

Shh… Vil du være med til en fest, som er alt andet end stille? Så skal du da med til Silent Disco! 🕺 På med headsettet og oplev to typer af musik på ét dansegulv! Vælg selv, hvilken musik at du vil høre, men bare rolig - du kan altid skifte undervejs! Du får et headset stukket i hånden og så kan festen bare starte! 2 DJ’s - 1 fest. Vær med til festen torsdag - fredag og lørdag!

DJ: Anton og Sune vil igen i år sørge for en god fest! Husk også danseskoene, for undervejs vil der komme inspiration til nye moves. Come as you are and leave as a star med Silent Disco Dance @fit4life v/Nadia Thorius.

Blomstervæg

Tidspunkt & dag: Alle dage

På pladsen i år, finder du vores fine blomstervæg! Tag årets selfie foran blomsterne og del dit #wonder24-øjeblik med de dejligste mennesker du kender.

Glimmer fest

Tidspunkt & dag: Alle dage

Når du allermest har brug for glimmer i dit liv! Glimmerturen kommer til dig, mød os på campingpladsen og bliv shinet op. Lad din indre unicorn bryde ud med glimmerfesten. Shine bright like a diamond! Vi kommer med glitter og får din indre unicorn til at eksplodere.

Gin & Yoga

Tidspunkt & dag: TBA

Få strukket tømmermændene ud af kroppen og kickstart dagen med Gin & Yoga i selskab med Nadia Thorius fra Fit4Life. Grip dit liggeunderlag eller håndklæde, og køb en gin i baren. Så garanterer vi den bedste start på dagen!

Bornholmsmesterskaberne i stoledans

Tidspunkt og dag: TBA

Igen i år har du chancen for at blive Bornholmsmester i Stoledans! Kom til øens største stoledans, hvor du kan være den heldige vinder og løbe hjem med pokalen og noget drikkelse til ganen!

Vi kan afsløre, at værterne er nogle du kender, og de vil sørge for at stemningen er helt i top!