bliv frivllig

Kom med på frivilligholdet for Wonderfestiwall

Wonderfestiwall udskiller sig udover sin intimitet, charme, beliggenhed og musikprogram også på et andet vigtigt punkt. Kom og vær med til at skabe en festival på toppen af Nordbornholm!

Som frivillig på Wonderfestiwall får du et armbånd til festivalen og samt mad i forbindelse med din vagt – og du får adgang til alle 32 unikke koncerter! Som frivillig får du ud over din billet også en frivillig-t-shirt i årets design, og du har adgang til vores hyggelige frivilliglounge. Vi har mange forskellige arbejdsopgaver, og helt sikkert også en der passer til dig!

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på frivillig@wonderfestiwall.dk eller finde mere information i vores frivilligsystem HEAP.

Fang team Frivillig på frivillig@wonderfestiwall.dk

PRaKTIsK INFO
Hvornår åbner frivilligtilmeldingen?

Frivilligtilmeldingen åbner i starten af foråret. Følg med her på siden for mere info.

Hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.

Er du interesseret I at høre mere kan du skrive til team Frivillig på frivillig@wonderfestiwall.dk


Hvor gammel skal jeg være?

Alle frivillige skal være fyldt 15 år per 15. august 2024. Ønsker du at være frivillig i baren, skal du dog være fyldt 18 år.

Hvordan kommer jeg ind på camping- og festivalpladsen?

For at få adgang til pladsen og campingområdet, skal du have et frivilligarmbånd. Du får dit armbånd ved at fremvise et gyldigt billed-id i frivilligvognen ved indgangen. Hvis du har en vagt, før festivalen åbner, kan du hente dit armbånd i frivilligloungen på pladsen.

Jeg ønsker at framelde mig – hvordan gør jeg det?

Hvis du er forhindret i at arbejde som frivillig, og ønsker at framelde dig skal du kontakte Team Frivillig på frivillig@wonderfestiwall.dk hurtigst muligt. Vær opmærksom på at din tilmelding er bindende fra den 31. juli 2024. Hvis du melder fra efter denne dato, opkræves der en afgift på 2000 kroner, samt et beløb svarende til partoutbillettens pris i døren.

Hvornår er min tilmeldelse bindende?

Din tilmelding er bindende fra den 31. juli 2024. Framelding herefter kan kun ske ved gyldig grund samt dokumentation. Framelding uden dette vil medføre at du bliver opkrævet en afgift på 2000 kroner, samt et beløb svarende til partoutbillettens pris i døren.

Frameldelse efter frist og udeblivelse

Såfremt du framelder eller udebliver du fra din vagt uden sygemelding, bliver du opkrævet et beløb svarende til partoutbillettens pris i døren. Har du tilmeldt dig som frivillig, kan du godt melde afbud. Vær opmærksom på at din tilmelding er bindende fra den 31. juli 2024. Hvis du melder fra efter denne dato, opkræves der en afgift på 2000 kroner, samt et beløb svarende til partoutbillettens pris i døren.

Jeg er desværre blevet syg

Bliver du syg før din vagt, skal du straks kontakte Team Frivillig. Bliver du syg under selve festivalen og har hentet dit armbånd, skal du møde personligt op på Wonderfestiwall Frivillig Check-In, så du ikke fejlagtigt bliver noteret som udeblevet. Naturligvis vil du ikke blive straffet for uforudsigelige omstændigheder, men i visse tilfælde kan festivalen kræve en lægeerklæring som dokumentation.

Er der mulighed for overnatning til frivillige?

Alle frivillige kan overnatte på vores campingområde med eget telt. Teltplads købes gennem vores billetsystem.

Fang Team Frivillig på frivillig@wonderfestiwall.dk

WONDERFESTIWALL